Halkionuoret

kuva

Kurssi on suunnattu noin 13-17 -vuotiaille nuorille. Kurssipaikkana toimii Kylpylähotelli Peurunka (Peurungantie 85, 41340 Laukaa) hienoissa Keski-Suomen maisemissa. Kurssi alkaa keskiviikkona 5.8.2020 klo 13. Jyväskylästä, josta on yhteiskuljetus Peurunkaan, Laukaalle. Kurssi päättyy perjantaina 7.8.2020 noin klo 14 niin ikään Jyväskylään. Koronapandemiatilanteen vuoksi kurssilla huomioidaan osallistujien turvallisuus ja noudatetaan erityistä huolellisuutta hygienian suhteen. Tästä sekä mahdollisista muutoksista koronatilanteeseen liittyen tiedotetaan osallistujia erikseen. Majoitus kurssilla on yhden hengen huoneissa.

Kurssin aikana seikkaillaan luonnossa, nautitaan vauhdista, jutellaan kurssin vetäjien johdolla nuorten elämään liittyvistä jutuista sekä jaetaan kokemuksia halkioon liittyen. Kurssille ovat tervetulleita ensikertalaiset, mutta myös vastaavanlaisella kurssilla aikaisemmin olleet. Ensikertalaiset ovat kuitenkin etusijalla. Kurssi järjestetään yhteistyössä SUHUPO ry:n kanssa ja sitä tukee Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Kurssi on nuorelle maksuton.

Kurssille haetaan täyttämällä hakulomake verkossa. Pääset hakulomakkeeseen klikkaamalla tästä.

Hakuaika päättyy 5.7.2020 ja hakeneille ilmoitetaan valinnoista viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Hakulomakkeen voit kuitenkin lähettää vaikka saman tien! Mikäli haluat hakea Kelasta matkakuluja omavastuuosuuden ylittävältä osuudelta tai olet 16 vuotta täyttänyt ja haluat hakea Kelasta kuntoutusrahaa, tulee hakemuksen liitteenä olla B-lääkärinlausunto, jossa lääkäri suosittelee kurssia. Lausunnon tulee olla alle vuoden vanha. Sen voi ladata skannattuna hakulomakkeeseen tai toimittaa postitse Harvinaiskeskus Norioon (Kornetintie 8, 00380 Helsinki).  Lausunnon voi toimittaa hakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta sen tulee olla Harvinaiskeskus Noriossa ennen kurssin alkua. Mikäli et hae näitä tukia, ei lääkärintodistusta tarvita, vaan pelkkä hakemus riittää.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!
 

Lisätietoja:

Kurssivastaava Johanna Valkonen
johanna.valkonen@tukiliitto.fi
p. 044 7767 615