Vertaistukea harvinaisille nuorille

Tule mukaan harvinaissairaiden nuorten omiin juttuihin! Tapaamisia, illanviettoja, chatteja... - tule kaikkiin tai valitse mieleisesi! 

Nuorten omissa jutuissa voit tavata muita harvinaissairaita nuoria, vaihtaa ajatuksia, pitää hauskaa ja tulla sellaisena kuin olet, ilman ihmettelyä. 

Nuorten illat

Nuorten illat ovat nuorten (n. 13-20.v) kohtaamispaikkoja, hengailuiltoja, joiden sisältö suunnitellaan nuorten toiveiden mukaan. Tulevia nuorten iltoja:

to 25.6. klo 19.00-21.00 Nuorten ilta verkossa! Ilta toteutetaan Teams-alustalla. Tule mukaan höpöttelemään muiden nuorten kanssa! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Chatit

Vedämme harvinaissairaiden nuorten omia chatteja Tukinetissä. Chatit ovat suljettuja ja niihin pääsee mukaan ilmoittautumalla. Chateissa keskustellaan nuorten toivomista teemoista, meiltä Harvinaiskeskus Noriosta on mukana aina kaksi vetäjää. Chateissa ikäraja on laaja, keskusteluihin ovat osallistuneet noin 15-25 -vuotiaat. Jos tulet ensimmäistä kertaa mukaan, toimi näin:

1) Jos sinulla ei ole tunnuksia Tukinettiin, rekisteröidy ja luo itsellesi nimimerkki osoitteessa www.tukinet.net

2) Kun sinulla on tunnukset ja olet kirjautunut sisään, mene osoitteeseen https://tukinet.net/teemat/harvinaissairaiden-nuorten-chat-ryhma tai etsi Tukinetin Teemat & palvelut -otsikon alta Harvinaiskeskus Norio niin löydät nuorten chat-ryhmän.

3) Hae mukaan ryhmään täyttämällä lyhyt ilmoittautumislomake. 

4) Kun sinut on hyväksytty ryhmään, löydät sen Oma Tukinet -otsikon alta. Tule sinne chatin alkaessa ja klikkaa chat-ikkuna auki.

Lisätietoja:

Vertaistoiminnan suunnittelija Katri Lehmuskoski
katri.lehmuskoski@tukiliitto.fi 
p. 050 4390 073