Perinnöllisyys

 

Harvinaiskeskus Norion neuvontapalvelut perinnöllisyysasioissa

Perinnöllisyyteen liittyvistä asioista voit kysyä ja keskustella maksuttomasti perinnöllisyyshoitajamme kanssa. Tavoitat hänet puhelimitse (044 576 5439) tai sähköpostitse (ulla.parisaari@tukiliitto.fi). Myös tapaaminen onnistuu. Voit olla yhteydessä myös nimettömänä. Tietoa perinnöllisyydestä löydät täältä.

Norio-keskuksen/Väestöliiton entinen potilasarkisto on nykyään Rinnekodin Lakiston toimipisteeseessä. Potilasasiakirjoista voit tehdä pyynnön faxilla 09 8551 400. Tiedustelut: tietopalvelu@rinnekoti.fi  

 

Harvinaiskeskus Norion tarjoamaa tietoa perinnöllisyysasioissa

Perinnöllisyyteen liittyvää perustietoa lyhyesti löydät osiosta Tietoa Perinnöllisyydestä ja sen alasivusta Tavallisimmat periytymistavat.

Syventävää tietoa perinnöllisyydestä voit halutessasi lukea kokonaisuudesta Syventävää tietoa perinnöllisyydestä - 70 vastausta ja kysymystä.

 

Tietopalveluihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Informaatikko Leena Toivaseen
leena.toivanen@tukiliitto.fi p.044 7104 823

Palautetta ja kommentteja ”Syventävää tietoa ihmisen perimästä ja perinnöllisyydestä – 70 kysymystä ja vastausta”-kokonaisuudesta voit halutessasi antaa Lääketieteen toimittajalle Johanna Rintahakalle: johanna.rintahaka@tukiliitto.fi.