Ihmetellään kromosomeja on lastenkirja, joka avaa lapsille kehitysvammaisuuden ja kromosomipoikkeavuuksien maailmaa selkeällä ja hauskalla tavalla. Kirjassa nautiskellaan rantalomasta Kanariansaarilla ja ihmetellään siinä samalla ihmisten erilaisuutta. Kirjan päähenkilölapset, Emma ja Joonas, ovat tuttuja jo Leivotaan ihminen -kirjasta ja Ihmetellään kromosomeja toimiikin hyvänä jatkona Leivotaan ihmiselle. Kirja soveltuu keskustelun herättäjäksi kaiken ikäisille lapsille ja aivan erityisesti heille, joita aihepiiri koskettaa.

Kirja on tehty Harvinaiskeskus Norion moniammattillisessa asiantuntijaryhmässä. Mukaansatempaavan tarinan on kirjoittanut Sanna Kalmari, upean kuvituksen on luonut kuvittaja, graafinen suunnittelija Ilona Partanen ja perinnöllisyyslääketieteen asiantuntijakirjoittajana on toiminut perinnöllisyyshoitaja Ulla Parisaari.

Painetun kirjan voit tilata alla olevalla lomakkeella. Kirja toimitetaan sinulle postitse kahden viikon sisällä tilauksesta. Voit tilata kerrallaan enintään kolme kirjaa. Mikäli haluat tilata kirjoja enemmän, ota yhteyttä: kristina.franck@tukiliitto.fi 
Kirja on tällä hetkellä maksuton.

Tutustu kirjaan pdf-muodossa

Tilauslomake: