Tapahtumakalenteri

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsi on kuollut harvinaiseen sairauteen

31.08.2018 - 02.09.2018


Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsi on lapsuusiällä kuollut harvinaiseen sairauteen (esim. kromosomipoikkeavuus, harvinainen oireyhtymä tai syy, jota ei tiedetä). Ei ole väliä, milloin lapsenne on kuollut, riittää, että koette olevanne valmiita käsittelemään asiaa vertaisryhmässä. Tapaaminen järjestetään 31.8.-2.9.2018 Hyvinvointikartano Kaisankodissa Espoossa (Bodomintie 37).

Viikonloppu tarjoaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden lapsen/sisaruksen sairauteen ja kuolemaan liittyvän surun ja ajatusten jakamiseen yhdessä saman kokeneiden kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on ammattilaisten ohjaamaa ryhmätoimintaa erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille sekä koko perheen yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantai-iltana klo 17.00 päivällisellä ja yhteisellä tutustumisella ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille.

Hyvinvointikartano Kaisankoti tarjoaa tapaamiselle rauhalliset puitteet kauniissa maalaismaisemissa. Myös pieni kylpyläosasto on vieraiden käytettävissä.  Tapaaminen on maksuton ja sisältää täysihoidon, mutta matkakuluja ei korvata.

Huom! Tapaamiseen on vapautunut peruutusten myötä paikkoja. Ryhmään sopivat ensisijaisesti ensi kertaa osallistuvat perheet, joissa on 6-12 -vuotiaita lapsia tai pariskunnat ilman lapsia. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja:
Sanna Kalmari
sanna.kalmari@rinnekoti.fi
044 7700 146