Tapahtumakalenteri

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsi on kuollut harvinaiseen sairauteen 2021 (PERUTTU)

20.08.2021 - 22.08.2021


Tapaaminen on valitettavasti peruttu vuodelta 2021. Seuraava tapaaminen järjestetään vuonna 2022. Mikäli perheenne on kiinnostunut osallistumaan, ilmoita siitä sähköpostitse sanna.kalmari@tukiliitto.fi Tapaaminen pyritään järjestämään heti alkuvuodesta, mikäli kiinnostuneita on. 

Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsi on lapsuusiällä, syntymänsä jälkeen, kuollut harvinaiseen sairauteen (esim. kromosomimuutos, harvinainen oireyhtymä tai syy, jota ei tiedetä). Kuolemasta voi olla kulunut aikaa vähän tai kauan, riittää, että koette olevanne valmiita käsittelemään asiaa vertaisryhmässä. Mukaan voidaan ottaa enintään seitsemän perhettä, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavaan Harvinaiskeskus Norion järjestämään tapaamiseen.

Viikonloppu tarjoaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden lapsen/sisaruksen sairauteen ja kuolemaan liittyvän surun ja ajatusten jakamiseen yhdessä saman kokeneiden kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on ammattilaisten ohjaamaa ryhmätoimintaa erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille sekä koko perheen yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantai-iltana klo 16.30 päivällisellä ja yhteisellä tutustumisella ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille.

Hotelli Nuuksio tarjoaa tapaamiselle rauhalliset puitteet luonnon keskellä. Majoitus on kahden hengen huoneissa, johon saa lisävuoteen 1-2 lapselle. Isommat perheet jaetaan kahteen vierekkäiseen huoneeseen. Tapaaminen on maksuton ja sisältää täysihoidon, mutta matkakuluja ei korvata.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146