Tapahtumakalenteri

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsi on kuollut harvinaiseen sairauteen 2021

20.08.2021 - 22.08.2021


Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsi on lapsuusiällä, syntymänsä jälkeen, kuollut harvinaiseen sairauteen (esim. kromosomimuutos, harvinainen oireyhtymä tai syy, jota ei tiedetä). Kuolemasta voi olla kulunut aikaa vähän tai kauan, riittää, että koette olevanne valmiita käsittelemään asiaa vertaisryhmässä. Tapaaminen järjestetään 20.-22.8.2021 luonnon helmassa Hotelli Nuuksiossa, Espoossa (Naruportintie 68). Mukaan voidaan ottaa enintään seitsemän perhettä, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavaan Harvinaiskeskus Norion järjestämään tapaamiseen.

Viikonloppu tarjoaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden lapsen/sisaruksen sairauteen ja kuolemaan liittyvän surun ja ajatusten jakamiseen yhdessä saman kokeneiden kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on ammattilaisten ohjaamaa ryhmätoimintaa erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille sekä koko perheen yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantai-iltana klo 16.30 päivällisellä ja yhteisellä tutustumisella ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille.

Hotelli Nuuksio tarjoaa tapaamiselle rauhalliset puitteet luonnon keskellä. Majoitus on kahden hengen huoneissa, johon saa lisävuoteen 1-2 lapselle. Isommat perheet jaetaan kahteen vierekkäiseen huoneeseen. Tapaaminen on maksuton ja sisältää täysihoidon, mutta matkakuluja ei korvata.

Ilmoittautumiset 30.6.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146