Tapahtumakalenteri

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsi on kuollut harvinaiseen sairauteen 2020

14.08.2020 - 16.08.2020


Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsi on lapsuusiällä, syntymänsä jälkeen, kuollut harvinaiseen sairauteen (esim. kromosomipoikkeavuus, harvinainen oireyhtymä tai syy, jota ei tiedetä). Kuolemasta voi olla kulunut aikaa vähän tai kauan, riittää, että koette olevanne valmiita käsittelemään asiaa vertaisryhmässä. Tapaaminen järjestetään 14.-16.8.2020 luonnon helmassa Hotelli Nuuksiossa, Espoossa (Naruportintie 68).

Viikonloppu tarjoaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden lapsen/sisaruksen sairauteen ja kuolemaan liittyvän surun ja ajatusten jakamiseen yhdessä saman kokeneiden kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on ammattilaisten ohjaamaa ryhmätoimintaa erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille sekä koko perheen yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantai-iltana klo 16.30 päivällisellä ja yhteisellä tutustumisella ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille.

Hotelli Nuuksio tarjoaa tapaamiselle rauhalliset puitteet luonnon keskellä. Hotellissa on myös uima-allasosasto. Majoitus on kahden hengen huoneissa, johon saa lisävuoteen 1-2 lapselle. Isommat perheet jaetaan kahteen vierekkäiseen huoneeseen. Tapaaminen on maksuton ja sisältää täysihoidon, mutta matkakuluja ei korvata. Peruutuspaikoilla on tilaa 1-2 perheelle. Mukaan otetaan valitettavasti vain osallistujia, jotka eivät ole ennen olleet meidän järjestämässämme vastaavassa tapaamisessa. Täytä ilmoittautumislomake mahdollisimman pian tai ota yhteyttä Sannaan. 

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146