Tapahtumakalenteri

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsi on kuollut harvinaiseen sairauteen 2019

20.09.2019 - 22.09.2019


Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsi on lapsuusiällä, syntymänsä jälkeen, kuollut harvinaiseen sairauteen (esim. kromosomipoikkeavuus, harvinainen oireyhtymä tai syy, jota ei tiedetä). Kuolemasta voi olla kulunut aikaa vähän tai kauan, riittää, että koette olevanne valmiita käsittelemään asiaa vertaisryhmässä. Tapaaminen järjestetään 20.-22.9.2019 luonnon helmassa Hotelli Nuuksiossa, Espoossa (Naruportintie 68).

Viikonloppu tarjoaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden lapsen/sisaruksen sairauteen ja kuolemaan liittyvän surun ja ajatusten jakamiseen yhdessä saman kokeneiden kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on ammattilaisten ohjaamaa ryhmätoimintaa erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille sekä koko perheen yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantai-iltana klo 17.00 päivällisellä ja yhteisellä tutustumisella ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille.

Hotelli Nuuksio tarjoaa tapaamiselle rauhalliset puitteet luonnon keskellä. Hotellissa on myös uima-allasosasto. Majoitus on kahden hengen huoneissa, johon saa lisävuoteen 1-2 lapselle. Isommat perheet jaetaan kahteen vierekkäiseen huoneeseen. Tapaaminen on maksuton ja sisältää täysihoidon, mutta matkakuluja ei korvata. Tapaaminen on täynnä. Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä pian!

Lisätietoja:
Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146