Tapahtumakalenteri

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsi on kuollut harvinaiseen sairauteen

08.09.2017 - 10.09.2017


Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsi on lapsuusiällä kuollut harvinaiseen sairauteen (esim. kromosomipoikkeavuus, harvinainen oireyhtymä tai syy, jota ei tiedetä). Ei ole väliä, milloin lapsenne on kuollut, riittää, että koette olevanne valmiita käsittelemään asiaa vertaisryhmässä. Tapaaminen järjestetään 8.-10.9.2017 Norio-keskuksen tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä (Kornetintie 8).

Viikonloppu tarjoaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden lapsen/sisaruksen sairauteen ja kuolemaan liittyvän surun ja ajatusten jakamiseen yhdessä saman kokeneiden kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on ammattilaisten ohjaamaa ryhmätoimintaa erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille sekä koko perheen yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantai-iltana klo 17.00 päivällisellä ja yhteisellä tutustumisella ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille.

Norio-keskus tarjoaa viihtyisät oleskelu- ja majoitustilat tilavissa perhehuoneissa sekä täysihoidon viikonlopun ajan. Tapaamiseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautua voi vaikka heti, mutta viimeistään 18.8. mennessä. Tapaaminen on maksuton, mutta matkakuluja ei korvata.

Lataa tästä tapaamisen mainos (pdf)