Tapahtumakalenteri

Vaikuttajafoorumi

10.11.2020 - 10.11.2020


Tervetuloa vaikuttamaan!

Muutoksia tapahtuu, kun niitä tehdään. Jotta harvinaissairaiden ja heidän läheistensä palveluja, hoitoa, diagnostiikkaa ja elämänlaatua voitaisiin parantaa, heidän oman äänensä tulee kuulua. Me haluamme olla tuomassa sitä kuuluville erilaisissa yhteyksissä, kuten luennoilla ammattilaisille, lehtikirjoituksissa tai asiakasraadeissa. Vain itse sairastavat ja heidän läheisensä tietävät, mitä pitäisi tehdä paremmin.

Tervetuloa mukaan Harvinaiskeskus Norion Vaikuttajafoorumiin, sinä itse harvinaista sairautta sairastava, harvinaissairaan lapsen vanhempi, isovanhempi, sisarus tai muu läheinen! Foorumi ei edellytä säännöllistä mukanaoloa missään, vaan vain kiinnost­­­­­uksen ja halun vaikuttaa asioihin. Vaikuttajafoorumi polkaistaan käyntiin tiistaina 10.11. kello 18.00-19.30 Teamsissa. Siellä kerromme, mitä harvinaisrintamalla tällä hetkellä tapahtuu, kuuntelemme minkälaisiin asioihin te haluaisitte tarttua ja tarjoamme näihin erilaisia keinoja. Toivomme, että voimme olla Vaikuttajafoorumin jäseniin jatkossa yhteydessä, kun kokemustietoa tarvitaan. Foorumissa mukanaolo ei kuitenkaan velvoita mihinkään.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan 10.11. järjestettävään tilaisuuteen 6.11. mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätietoja:

Elina Rantanen
Kehitysjohtaja, Harvinaiskeskus Norio
elina.rantanen@tukiliitto.fi
0503423279