Tapahtumakalenteri

Shwachman-Diamond -vertaistapaaminen

21.08.2020 - 23.08.2020


Lämpimästi tervetuloa 21.-23.8.2020 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella/nuorella on Shwachman-Diamond -oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii monipuolinen Kylpylähotelli Peurunka Keski-Suomessa (Peurungantie 85, Laukaa). Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17.00 alkavalla päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen. 

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapaamista.

Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Majoitus on perhehuoneissa. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa rajallinen määrä perheitä.

Ilmoittautumisohjeet tapahtumaan lisätään tälle sivulle pian!

Lisätiedot:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146