Tapahtumakalenteri

School's out - harvinaisnuorten kesätempaus

09.06.2021 - 13.06.2021


School’s out – Harvinaisnuorten kesätempaus 9.-13.6.2021 Discordissa

Harvinaiskeskus Norio järjestää harvinaisnuorille kesätempauksen Discordissa koulujen päättymisen ja alkavan kesän kunniaksi. Tempaus on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on harvinainen sairaus.

Tempaus tapahtuu nonstoppina Discord-kanavalla ajalla 9.-13.6.2021. Mukaan voi pistäytyä, kun itselle sopii ja käydä jättämässä omat terveiset muille tai lukemassa käytyä keskustelua. Harvinaiskeskus Norion ohjaajat, vertaistoiminnan suunnittelija Katri Lehmuskoski ja kurssivastaava Johanna Valkonen, seuraavat ja osallistuvat keskusteluihin satunnaisesti. Tempaukseen ei tarvitse ilmoittautua.

Kesätempaus huipentuu lauantaina 12.6. klo 14-16 pidettävään keskustelupläjäykseen, jolloin ohjaajat ovat varmasti paikalla.

Discord on nuorten suosima paikka keskusteluun ja hengailuun verkossa. Discordin voi ladata sovelluksena tietokoneelle tai puhelimelle tai käyttää sitä selaimella. Discordin käyttö edellyttää sisäänkirjautumista ja tilin luomista osoitteessa https://discord.com. Kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja käyttäjänimen, joka voi olla nimimerkki tai vaikka lempinimesi.

Discordissa tapaamme kanavalla nimeltä #kesätempaus, jonne pääsee sisäänkirjautuneena suoraan osoitteella https://discord.gg/dE9FmsYrbf.

Keskusteluun osallistuessa on hyvä huomioida se, että kanava on julkinen ja sinne on mahdollista päästä myös kohderyhmään kuulumattomia. Omia yksityisiä henkilötietoja ei siis kannata suuremmin kanavalle jakaa ja kirjautua voi nimimerkillä. Ohjaajat valvovat keskustelua ja asiattomat viestit ja osallistujat poistetaan.

Lisätietoja:

Katri Lehmuskoski
katri.lehmuskoski@tukiliitto.fi
p. 050 4390 073