Tapahtumakalenteri

Sallan tauti -vertaistapaaminen (PERUTTU)

03.09.2021 - 05.09.2021


Tapaaminen on valitettavasti peruttu pahentuneen koronavirustilanteen aiheuttamien kiristyneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Lämpimästi tervetuloa 3.-5.9.2021 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella, nuorella tai aikuisella on Sallan tauti. Tapaamispaikkana toimii esteetön kylpylähotelli Peurunka Laukaassa (Peurungantie 85, Laukaa).

Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita Sallan tautia sairastavia ja heidän läheisiään sekä osallistua järjestettyyn ohjelmaan. Lauantaina läheisillä on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja vammaisilla henkilöillä on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa. on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa.

Peurunkaan on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina klo 15.00 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 12.00. Ohjaajat ovat lasten ja vammaisten henkilöiden kanssa lauantaina klo 10.00-17.00. Lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä on 2-3 ohjaaja osallistujien tukena ohjelmassa. Katso tästä tapaamisen ohjelma (PDF).

Tapaaminen on osallistujaperheille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi tapaamiseen voi osallistua lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana.

Ilmoittautumiset tapaamiseen 30.7 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätietoja:

Pia Henttonen
pia.henttonen@tukiliitto.fi
p. 050 3029 608