Tapahtumakalenteri

Poikien sukukromosomipoikkeavuudet -vertaistapaaminen

14.06.2019 - 16.06.2019


Poikien sukukromosomipoikkeavuudet -vertaistapaaminen 14.-16.6.2019

Lämpimästi tervetuloa Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella/nuorella on Klinefelterin oireyhtymä tai muu poikien sukukromosomipoikkeavuus. Tapaamispaikkana toimii kauniin luonnon keskellä ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio Espoossa (Naruportintie 68). Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapaamista.

Hotelli Nuuksio tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Yöpyminen on kahden hengen huoneissa, joihin saa lisävuoteen yhdelle tai kahdelle, lasten iästä riippuen. Isommat perheet jaetaan useampaan huoneeseen. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Lisätietoa Hotelli Nuuksiosta hotellin sivuilla. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa enintään 12 perhettä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, ryhmä muodostetaan vertaistuellisesti mahdollisimman toimivaksi ja tarvittaessa suunnitellaan toinen tapaaminen.

Ilmoittautuminen tapaamiseen on päättynyt. Kysy peruutuspaikkoja: minna.sarola@tukiliitto.fi

Lataa tästä tapaamisen mainos (PDF)

Lisätiedot:

Minna Sarola
minna.sarola@tukiliitto.fi
p. 044 776 7615