Tapahtumakalenteri

PERUUTETTU: Beckwith-Wiedemann -vertaistapaaminen

11.02.2022 - 13.02.2022


Tapaaminen on peruttu pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi. Tapaamiselle etsitään uutta ajankohtaa, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa 11.-13.2.2022 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä ja henkilöitä, joilla on Beckwith-Wiedemannin oireyhtymä. Mukaan ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin! Tapaaminen järjestetään Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa (Peurungantie 85, Laukaa). Peurungassa majoitus on perhehuoneissa ja tapaaminen sisältää täysihoidon sekä kylpylän käytön.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, vinkkien vaihtoon ja tiedon jakamiseen. Ohjelmaa on perheille yhteisesti sekä erikseen aikuisille ja lapsille/nuorille. Lasten/nuorten hoitoa ja ohjelmaa varten on varattu riittävä määrä osaavaa henkilökuntaa aikuisten ohjelman ajaksi.

Tapaaminen on osallistujille maksuton, mutta matkakuluista on huolehdittava itse, eikä niihin ole mahdollista hakea Kelan matkakorvausta. 

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146