Tapahtumakalenteri

PERUTTU: Sisarustapaaminen (12-17-vuotiaat)

17.04.2020 - 19.04.2020


Huom! Tapaaminen on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä ja tapaaminen pyritään järjestämään toisena ajankohtana.

 

Harvinaiskeskus Norion sisarustapaaminen on tarkoitettu harvinaista sairautta sairastavien lasten/nuorten 12-17 -vuotiaille sisaruksille. Tapaaminen järjestetään Pirkanmaalla, Ylöjärvellä, kurssikeskus Koivupuistossa 17.-19.4.2020. Mukaan voi tulla kauempaakin, sillä tapaamiseen järjestetään yhteiskuljetus Tampereen rautatieasemalta. Tapaaminen on vain sisaruksille, ilman vanhempia ja harvinaissairasta sisarusta.

Sisarustapaaminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden tavata muita harvinaista sairautta sairastavien lasten sisaruksia, jutella ohjatussa vertaisryhmässä sisaruksen sairauden herättämistä ajatuksista ja kokemuksista sekä viettää rentoa ja mukavaa viikonloppua kivan tekemisen parissa. 

Tapaaminen toteutetaan Veikkauksen tuotoilla ja se on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset 31.3.2020 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen. Mukaan voidaan valita rajallinen määrä osallistujia.

Lataa tästä tapaamisen mainos (PDF)

Lisätietoja:

Katri Lehmuskoski
katri.lehmuskoski@tukiliitto.fi
p. 050 4390 073