Tapahtumakalenteri

PERUTTU: Eläintohtori Dolittle -elokuvan yksityisnäytös

14.03.2020 - 14.03.2020


Huom! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi ja ilmoittautuneita on informoitu. Tapahtuma pyritään järjestämään uudestaan myöhemmin tänä vuonna ja uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

29.2. vietettävän kansainvälisen harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi kutsumme kaikki uudet ja vanhat tuttumme elokuviin ja tarjoamme 

ELÄINTOHTORI DOLITTLE -ELOKUVAN YKSITYISNÄYTÖKSEN KINO TAPIOLASSA, ESPOOSSA 14.3.2020

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, joita harvinaissairaudet koskettavat. Mukaan ovat siis lämpimästi tervetulleita myös kaikki läheiset ja ystävät. Ovet elokuvateatteriin aukeavat klo 10.45. Ennen näytöstä on jaossa popcornia ja limua. Lyhyt alkupuheenvuoro alkaa klo 11.15 ja elokuvaelämys klo 11.30. 

Eläintohtori Dolittle on lastenkirjallisuuden klassikkoon pohjautuva uusi elokuva miehestä, joka osaa puhua eläinten kanssa. Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta. Matkasta tulee huikea seikkailu, ja tohtori saa takaisin elämänilonsa ja rohkeutensa löytäessään uusia ihmeellisiä eläimiä ja kohdatessaan vanhoja vihollisia. Tohtorin matkaan lyöttäytyvät nuori oppipoika ja kokonainen kaarti luonteikkaita eläinystäviä: arka gorilla, innokas mutta pieniälyinen ankka, alituiseen keskenään kinastelevat nyrpeä strutsi ja pirteä jääkarhu sekä päättäväinen papukaija, joka on Dolittlen tärkein neuvonantaja ja uskottu.

Elokuva on K7, aikuisen seurassa K4. Elokuva on dubattu suomeksi. Kesto 1h 41min. Katso elokuvan traileri.

Kino Tapiola (Mäntyviita 2) on esteetön ja pyörätuolipaikkoja on useita. Inva-wc:tä elokuvateatterissa ei ole, mutta tarvittaessa käytössä on viereisen ravintola Kilimin WC. Lue tarkempia tietoja saavutettavuudesta Kino Tapiolan kotisivuilta

Ilmoittaudu 8.3.2020 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen

Lataa tästä tapahtuman mainos (pdf)

Tutustu 29.2. vietettävään harvinaisten sairauksien päivään

Nähdään!

Lisätietoja:

Kristina Franck
kristina.franck@tukiliitto.fi
p. 040 5422 339