Tapahtumakalenteri

PERUTTU: ASA-uria vertaistapaaminen

26.09.2020 - 27.09.2020


Huom! Tapaaminen on peruuntunut. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä ja tilalle suunnitellaan verkkotapaamisia.

Lämpimästi tervetuloa 26.-27.9.2020 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa perheenjäsenellä on ASA-uria. Tapaamispaikkana toimii Iiris-keskus Helsingin Itäkeskuksessa (Marjaniementie 74). Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 alkavalla lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Huom! Tapaaminen järjestetään, mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista ja turvallista. Kaikkia tapaamiseen ilmoittautuneita informoidaan mahdollisista muutoksista.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapaamista.

Iiris-keskus on täysin esteetön ja majoitus on perhehuoneissa. Tapaaminen sisältää täysihoidon. Tapaamisen rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa rajallinen määrä perheitä.

Mukaan mahtuu vielä muutama henkilö/perhe. Ilmoittaudu heti klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätiedot:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146