Tapahtumakalenteri

Perisylvian -vertaistapaaminen

12.01.2018 - 13.01.2018


Lämpimästi tervetuloa Rinnekoti-Säätiön Norio-keskuksen järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa perheenjäsenellä on Perisylvian oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii Norio-keskuksen tilat Helsingin Pitäjänmäellä (Kornetintie 8). Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17 päivällisellä ja päättyy lauantaina klo 16.. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Norio-keskuksen puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lauantaiaamuna mukana keskustelussa on oireyhtymän hyvin tunteva lastenneurologian erikoislääkäri Ritva Paetau. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille.

Norio-keskus tarjoaa mukavat puitteet yhdessäololle. Majoittuminen on tilavissa perhehuoneissa. Viikonloppuun sisältyy täysihoito. Viikonloppu toteutetaan Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut täytyy kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kelasta matkakorvausta.

Ilmoittautuminen on päättynyt, jälki-ilmoittautumisissa ota yhteyttä:
Sanna Kalmari
sanna.kalmari@rinnekoti.fi
p. 044 7700 146