Tapahtumakalenteri

Perisylvian -vertaistapaaminen

27.08.2021 - 29.08.2021


Lämpimästi tervetuloa 27.-29.8. Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella on Perisylvian oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii kylpylähotelli Peurunka Laukaassa (Peurungantie 85, Laukaa).

Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä ja osallistua perheiden yhteiseen ohjelmaan. Lauantaina vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa.

Hotelliin on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina klo 15 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 12. Lastenohjaajat ovat lasten kanssa lauantaina klo 10-17. Muun ajan lapset ovat vanhempien vastuulla. Lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä on kuitenkin 2-3 ohjaaja perheiden osallistumisen tukena. Katso tästä tapaamisen ohjelma (PDF).

Tapaaminen on osallistujaperheille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi tapaamiseen voi osallistua lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana.

Ilmoittautumiset tapaamiseen 24.7 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätietoja:

Pia Henttonen
pia.henttonen@tukiliitto.fi
p. 050 3029 608