Tapahtumakalenteri

No mitäs nyt? -ryhmä hiljattain harvinaisen diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille syksy 2021

16.09.2021 - 14.10.2021


No mitäs nyt? Ammattilaisten ohjaama vertaistuellinen ryhmä verkossa on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat hiljattain saadun lapsen harvinaisen diagnoosin tai epäillyn harvinaisen sairauden myötä uuden edessä. Mitä ne kaikki uudet sanat ja tutkimukset tarkoittavatkaan, miten huolehtia omasta jaksamisesta, selviytymisestä, huolesta, ihmissuhteista...? Ihmetellään ja keskustellaan yhdessä! 

Ryhmän järjestämisestä vastaa harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin erikoistunut Harvinaiskeskus Norio. Ryhmä toteutetaan verkossa, Teams-alustalla neljänä torstaina: 16.9., 23.9., 7.10. ja 14.10. klo 17.00-19.00. Teams on helppokäyttöinen, eikä vaadi osallistujalta kuin kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen. Ryhmää vetävät perinnöllisyyshoitaja Ulla Parisaari sekä Taija Humisto, joilla molemmilla on laaja kokemus perhetyöstä sekä harvinaisista ja/tai perinnöllisistä sairauksista.

Ryhmään osallistuminen edellyttää osallistumista kaikkiin neljään kertaan. Mukaan voivat tulla molemmat vanhemmat tai vain toinen vanhemmista. Ryhmään mahtuu osallistujia enintään kahdeksasta perheestä. Ryhmä on täynnä. Seuraava ryhmä toteutetaan keväällä 2022.

Lisätietoja:

Ulla Parisaari
ulla.parisaari@tukiliitto.fi
p. 044 5765 439