Tapahtumakalenteri

Lamb-Shafferin oireyhtymä -vertaistapaaminen

26.11.2021 - 28.11.2021


Lämpimästi tervetuloa 26.-28.11. vertaistapaamiseen perheille, joissa lapsella on Lamb-Shafferin oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii Scandic-hotelli Laajavuori Jyväskylässä. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä, joiden lapsella on Lamb-Shaffer – oireyhtymä sekä osallistua järjestettyyn ohjelmaan. Lauantaina vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa. Sunnuntaina on koko perheelle tarkoitettua ohjelmaa vetäjien johdolla.

Laajavuoreen on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina kello 15 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen kello 12. Ohjaajat ovat lasten ja nuorten kanssa lauantaina kello 10.00-17.30.

Tapaaminen on tarkoitettu koko perheelle. Tapaaminen täysihoitoineen ja ohjelmineen on osallistujille maksuton, matkakulut jäävät osallistujien maksettavaksi. Hotellissa on kylpylä ja lapsille lastenallas sekä leikkipaikka sisällä ja ulkona. Mukaan mahtuu kuusi perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä.  Tapaamiseen voi osallistua myös lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana.

Ilmoittaudu mukaan 1.11 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Noudatamme tapaamisen aikana valtakunnallisia ja alueella voimassa olevia terveysviranomaisten määräyksiä ja ohjeita COVID 19 -tilanteeseen liittyen.

Lataa tästä viikonlopun alustava ohjelma (PDF)


Lisätietoja:

Pia Henttonen
pia.henttonen@tukiliitto.fi
p. 050 3029 608