Tapahtumakalenteri

Harvinaissairaiden nuorten viikonloppu

15.06.2018 - 17.06.2018


Noin 13-18 -vuotiaille, harvinaista sairautta sairastaville sekä hauskanpidosta, pelailusta, juttelusta ja uusista kavereista kiinnostuneille!

Tapaamispaikkana toimii luonnon helmassa ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio (Naruportintie 68, Espoo), joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet loistavaan viikonloppuun! Tapaaminen alkaa perjantaina iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Tarvittaessa järjestämme Nuuksioon yhteiskuljetuksen Helsingin keskustasta. Norio-keskuksen henkilökuntaa on paikalla koko tapaamisen ajan, ympäri vuorokauden. Majoitus on kahden hengen hotellihuoneissa. Ohjelma toteutuu sisällä ja ulkona, mökissä ja hotellin tiloissa. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Tapaamiseen sisältyy täysihoito. Samaan aikaan hotelli Nuuksiossa toteutuu Norio-keskuksen järjestämä halkionuorten kurssi ja ohjelma on osittain yhteistä.

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja monenlaista tekemistä, jokaisen yksillölliset tarpeet huomioiden. Tapaaminen on maksuton, mutta matkakustannuksista jokainen vastaa itse.  Ilmoittautua voi vaikka heti, mutta viimeistään 14.5. alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot:
Sanna Kalmari
sanna.kalmari@rinnekoti.fi, 
044 7700 146

Tervetuloa mukaan!