Tapahtumakalenteri

Harvinaispäivän tempaus nuorille

28.02.2021 - 05.03.2021


Harvinaispäivän tempaus nuorille 28.2.-5.3.2021

Harvinaisten sairauksien päivää juhlitaan tänä vuonna verkossa. Harvinaiskeskus Norio järjestää harvinaisnuorille oman harvinaisten päivän tempauksen Discordissa. Tempaus on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on harvinainen sairaus.

Tempaus tapahtuu nonstoppina Discord-kanavalla ajalla 28.2.-5.3.2021. Mukaan voi pistäytyä, kun itselle sopii ja käydä jättämässä omat terveiset muille tai lukemassa käytyä keskustelua. Harvinaiskeskus Norion ohjaajat, vertaistoiminnan suunnittelija Katri Lehmuskoski ja kurssivastaava Johanna Valkonen, seuraavat keskusteluja viikon varrella satunnaisesti. Tempaukseen ei tarvitse ilmoittautua.

Viikko huipentuu torstaina 4.3. klo 18-20 pidettävään keskustelupläjäykseen, jossa ovat mukana Norion ohjaajien lisäksi vertaisohjaajat Johanna ja Anselmi.

Discord on nuorten suosima paikka keskusteluun ja hengailuun verkossa. Discordin voi ladata sovelluksena tietokoneelle tai puhelimelle tai käyttää sitä selaimella. Discordin käyttö edellyttää sisäänkirjautumista ja tilin luomista osoitteessa https://discord.com . Kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja käyttäjänimen, joka voi olla nimimerkki tai vaikka lempinimesi.

Discordissa tapaamme kanavalla nimeltä #harvinaispäiväntempaus2021, jonne pääsee sisäänkirjautuneena suoraan osoitteella https://discord.gg/agrsdHXKfP.

Keskusteluun osallistuessa on hyvä huomioida se, että kanava on julkinen ja sinne on mahdollista päästä myös kohderyhmään kuulumattomia. Omia yksityisiä henkilötietoja ei siis kannata suuremmin kanavalle jakaa ja kirjautua voi nimimerkillä. Ohjaajat valvovat keskustelua ja asiattomat viestit ja osallistujat poistetaan.

Lisätietoja:

Katri Lehmuskoski
katri.lehmuskoski@tukiliitto.fi
p. 050 4390 073