Tapahtumakalenteri

Harvinaisnuorten joulutempaus Discordissa

08.12.2021 - 12.12.2021


Harvinaiskeskus Norio järjestää harvinaisnuorille joulutempauksen Discordissa. Tempaus on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on harvinainen sairaus.

Tempaus tapahtuu nonstoppina Discord-kanavalla ajalla 8.-12.12.2021. Mukaan voi pistäytyä, kun itselle sopii ja käydä jättämässä omat terveiset muille tai lukemassa käytyä keskustelua. Harvinaiskeskus Norion ohjaajat, Taija Humisto ja nuorten toiminnan vastaava Johanna Valkonen, seuraavat ja osallistuvat keskusteluihin satunnaisesti. Tempaukseen ei tarvitse ilmoittautua.

Joulutempaus huipentuu lauantaina 11.12. klo 16-18 pidettävään keskustelupläjäykseen, jolloin ohjaajat ovat varmasti paikalla.

Discord on nuorten suosima paikka keskusteluun ja hengailuun verkossa. Discordin voi ladata sovelluksena tietokoneelle tai puhelimelle tai käyttää sitä selaimella. Discordin käyttö edellyttää sisäänkirjautumista ja tilin luomista osoitteessa https://discord.com. Kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja käyttäjänimen, joka voi olla nimimerkki tai vaikka lempinimesi.

Discordissa tapaamme kanavalla nimeltä #joulutempaus, jonne pääsee sisäänkirjautuneena suoraan osoitteella https://discord.gg/4kEQv7py 

Keskusteluun osallistuessa on hyvä huomioida se, että kanava on julkinen ja sinne on mahdollista päästä myös kohderyhmään kuulumattomia. Omia yksityisiä henkilötietoja ei siis kannata suuremmin kanavalle jakaa ja kirjautua voi nimimerkillä. Ohjaajat valvovat keskustelua ja asiattomat viestit ja osallistujat poistetaan.

Lisätietoja:

Johanna Valkonen
johanna.valkonen@tukiliitto.fi
p. 044 776 7615