Tapahtumakalenteri

Harvinaiset vaikeavammaiset -vertaistapaaminen

24.09.2021 - 26.09.2021


Harvinaisen hieno viikonloppu - toiminnallinen vertaistapaaminen perheille, joiden lapsella on harvinainen sairaus, johon liittyy kehitysvamma ja vaikea liikuntavamma

Malike ja Harvinaiskeskus Norio tarjoavat vaikeasti vammaisten lasten perheille monipuolisen vertaistuellisen viikonlopun Suvituulessa Turussa 24.-26.9.2021. Tapaaminen sisältää erityisuintia, lähiluonnossa liikkumista ja harvinaisuuteen liittyvien ajatusten jakamista. Vaikeasti vammaisten lasten osallistuminen ohjelmaan mahdollistetaan Malikkeen toimintavälineiden avulla. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton ohjaajat tulevat vetämään erityisuintia. Ohjelmaa on sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapaamista.

Erityisosaamiskeskus Suvituuli tarjoaa viihtyisät ja esteettömät majoitustilat Turun Hirvensalossa. Viikonloppu on maksuton, mutta matkakuluista tulee huolehtia itse. 

Hae mukaan 20.8.2021 mennessä klikkaamalla tästä hakulomakkeeseen. Mukaan voidaan ottaa kahdeksan perhettä.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
044 7700 146