Tapahtumakalenteri

Harvinaiset vaikeavammaiset -vertaistapaaminen

23.09.2022 - 25.09.2022


Harvinaisen hieno viikonloppu - toiminnallinen vertaistapaaminen perheille, joiden lapsella on harvinainen sairaus, johon liittyy kehitysvamma ja vaikea liikuntavamma

Malike ja Harvinaiskeskus Norio järjestävät 23.-25.9.2022 harvinaista sairautta sairastavien vaikeasti vammaisten lasten perheille suunnatun monipuolisen, vertaistuellisen viikonlopun sisältäen erityisuintia, lähiluonnossa liikkumista ja harvinaisuuteen liittyvien ajatusten jakamista. Tapaamispaikkana toimii Ikifit Oy /Kuntoutus Apila Kangasalla (Reumantie 6, 36200 Kangasala). Ohjelmaa on sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri-ikäisiä osallistujia varten. Vaikeasti vammaisten lasten osallistuminen ohjelmaan mahdollistetaan Malikkeen toimintavälineiden avulla. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton ohjaajat ovat mukana ohjaamassa uintia.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapaamista.

Viikonloppu on maksuton, mutta matkakuluista tulee huolehtia itse. Mukaan voidaan ottaa kahdeksan perhettä. Ilmoittautuminen aukeaa kevään aikana.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146