Tapahtumakalenteri

Harvinaiset kromosomimuutokset (alle kouluikäiset) -vertaistapaaminen

11.09.2021 - 12.09.2021


Lämpimästi tervetuloa 11.-12.9.2021 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa alle kouluikäisellä lapsella on harvinainen kromosomimuutos. Tapaaminen järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa (Marjaniementie 74). Ensisijalla ovat perheet, joissa diagnoosi on tullut parin viime vuoden aikana ja/tai jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavaan tapaamiseen. 

Kirjain- ja numeroyhdistelmä diagnoosissa voi olla osallistujilla eri, mutta arjen haasteet usein hyvinkin samanlaisia. Vertaistapaaminen tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, vinkkien vaihtoon ja tiedon jakamiseen. Ohjelmaa on perheille yhteisesti sekä erikseen vanhemmille ja lapsille. Lasten hoitoa ja ohjelmaa varten on varattu riittävä määrä osaavaa henkilökuntaa vanhempien ohjelmien ajaksi. Iiris-keskus on täysin esteetön ja majoitus on perhehuoneissa. Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 alkavalla lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. 

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan keväällä 2021. Tapaaminen järjestetään, mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146