Tapahtumakalenteri

Harvinaiset kromosomimuutokset (alle kouluikäiset) -vertaistapaaminen (PERUTTU)

11.09.2021 - 12.09.2021


Tapaaminen on peruttu pahentuneen koronavirustilanteen aiheuttamien kiristyneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi. Päätämme uuden ajankohdan myöhemmin ja ilmoitamme siitä ilmoittautuneille sekä näillä sivuilla.

Lämpimästi tervetuloa 11.-12.9.2021 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa alle kouluikäisellä lapsella on harvinainen kromosomimuutos. Tapaaminen järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa (Marjaniementie 74). Ensisijalla ovat perheet, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavaan tapaamiseen. 

Kirjain- ja numeroyhdistelmä diagnoosissa voi olla osallistujilla eri, mutta arjen haasteet usein hyvinkin samanlaisia. Vertaistapaaminen tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, vinkkien vaihtoon ja tiedon jakamiseen. Ohjelmaa on perheille yhteisesti sekä erikseen vanhemmille ja lapsille. Lasten hoitoa ja ohjelmaa varten on varattu riittävä määrä osaavaa henkilökuntaa vanhempien ohjelmien ajaksi. Iiris-keskus on täysin esteetön ja majoitus on perhehuoneissa. Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 alkavalla lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tapaaminen järjestetään, mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146