Tapahtumakalenteri

CRMO -vertaistapaaminen

26.10.2019 - 27.10.2019


Lämpimästi tervetuloa 26.-27.10.2019 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella/nuorella on CRMO. Tapaamispaikkana toimii kauniin luonnon keskellä ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio Espoossa (Naruportintie 68). Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12 lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Mukana tapaamisessa on myös Reumaliiton Harvinaiset. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapaamista.

Hotelli Nuuksio tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Yöpyminen on kahden hengen huoneissa, joihin saa lisävuoteen yhdelle tai kahdelle, lasten iästä riippuen. Isommat perheet jaetaan useampaan huoneeseen. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Lisätietoa Hotelli Nuuksion sivuilla. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa enintään 10 perhettä.

Ilmoittautuminen tapaamiseen on päättynyt ja tapaaminen on täynnä. 

Lisätietoja:

Vertaistoiminnan koordinaattori Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146

Lataa tästä tapahtuman mainos (PDF)