Tapahtumakalenteri

CAH-vertaistapaaminen

18.05.2018 - 20.05.2018


Lämpimästi tervetuloa Norio-keskuksen järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa perheenjäsenellä on CAH. Tapaamispaikkana toimii kauniin luonnon keskellä ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio Espoossa (Naruportintie 68). Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Norio-keskuksen puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapaamista.

Hotelli Nuuksio tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Yöpyminen on 2-4 hengen huoneissa ja viikonloppu sisältää täysihoidon. Lisätietoa Hotelli Nuuksiosta hotellin kotisivuilla. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse ja niihin ei voi hakea Kela-korvausta.

Ilmoittautumiset tapaamiseen vaikkapa heti, mutta viimeistään 15.4. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lataa tästä tapaamisen mainos (pdf)

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Vertaistoiminnan koordinaattori Sanna Kalmari
sanna.kalmari@rinnekoti.fi
044 770 0146