Tapahtumakalenteri

Beckwith-Wiedemann -vertaistapaaminen

26.10.2018 - 28.10.2018


Lämpimästi tervetuloa Norio-keskuksen järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa perheenjäsenellä on Beckwith-Wiedemannin oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii kauniin luonnon keskellä ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio Espoossa (Naruportintie 68). Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Norio-keskuksen puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapaamista.

Hotelli Nuuksio tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Yöpyminen on kahden hengen huoneissa, joihin saa lisävuoteen yhdelle tai kahdelle, lasten iästä riippuen. Isommat perheet jaetaan useampaan huoneeseen. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Lisätietoa Hotelli Nuuksiosta hotellin omilla sivuilla. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse ja niihin ei voi hakea Kela-korvausta.

Ilmoittautumiset tapaamiseen vaikkapa heti, mutta viimeistään 28.9. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja:

Sanna Kalmari, vertaistoiminnan koordinaattori
sanna.kalmari@rinnekoti.fi
p. 044 7700 146

Lataa tästä viikonlopun mainos pdf-muodossa