Tapahtumakalenteri

ASA-uria, OTC-puutos & LPI -vertaistapaaminen

07.08.2021 - 08.08.2021


Lämpimästi tervetuloa 7.-8.8.2021 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella on joko ASA-uria, OTC-puutos tai LPI. Tapaamispaikkana toimii kylpylähotelli Peurunka Laukaassa (Peurungantie 85, Laukaa). Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 alkavalla lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. 

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapaamista.

Peurunka tarjoaa monipuoliset puitteet tapaamiselle. Majoitus on perhehuoneissa ja tapaaminen sisältää täysihoidon. Tapaamisen rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa rajallinen määrä perheitä. Ensisijalla ovat perheet, joissa ASA-uriaa, OTC-puutosta tai LPI:tä sairastava lapsi on alle 18-vuotias.

Ilmoittautumiset 21.6. mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.
 

Lisätietoa:

Sanna Kalmari
sanna.kalmari@tukiliitto.fi
p. 044 7700 146