Tapahtumakalenteri

Aivokurkiaisen puutos vertaistapaaminen

16.02.2019 - 17.02.2019


Lämpimästi tervetuloa Norio-keskuksen järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella on aivokurkiaisen puutos. Tapaaminen on suunnattu ensisijaisesti perheille, joissa lapsen aivokurkiaisen puutos esiintyy omana tilanaan, ei osana oireyhtymää. Tapaamispaikkana toimii kauniin luonnon keskellä ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio Espoossa (Naruportintie 68). Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Norio-keskuksen puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapaamista.

Hotelli Nuuksio tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Yöpyminen on kahden hengen huoneissa, joihin saa lisävuoteen yhdelle tai kahdelle, lasten iästä riippuen. Isommat perheet jaetaan useampaan huoneeseen. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Lisätietoa Hotelli Nuuksiosta hotellin sivuilla. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta.

Tapaaminen on täynnä, ilmoittautua voi varasijoille: minna.sarola@rinnekoti.fi

Lataa tästä tapaamisen mainos

Lisätiedot:

Minna Sarola
minna.sarola@rinnekoti.fi
p. 044 776 7615