Tapahtumakalenteri

15q11q13-mikroduplikaatio-oireyhtymä -vertaistapaaminen

12.11.2021 - 14.11.2021


Lämpimästi tervetuloa 12.-14.11. vertaistapaamisen perheille, joissa lapsella on 15q11q13-mikroduplikaatio-oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii Scandic-hotelli Laajavuori Jyväskylässä. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä, joiden lapsella on sama oireyhtymä sekä osallistua järjestettyyn ohjelmaan. Lauantaina vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa. Sunnuntaina on koko perheelle tarkoitettua ohjelmaa vetäjien johdolla. 

Laajavuoreen on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina kello 15 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen kello 12. Ohjaajat ovat lasten kanssa lauantaina kello 10.00-17.30.

Tapaaminen on tarkoitettu koko perheelle. Tapaaminen täysihoitoineen ja ohjelmineen on osallistujille maksuton, matkakulut jäävät osallistujien maksettavaksi. Hotellissa on kylpylä ja lapsille lastenallas sekä leikkipaikka sisällä ja ulkona. Mukaan mahtuu kuusi perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä.  Tapaamiseen voi osallistua myös lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana. 

Ilmoittaudu mukaan 27.10 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Noudatamme tapaamisen aikana valtakunnallisia ja alueella voimassa olevia terveysviranomaisten määräyksiä ja ohjeita COVID 19 -tilanteeseen liittyen.

Viikonlopun alustava ohjelma (PDF)


Lisätietoja:

Pia Henttonen
pia.henttonen@tukiliitto.fi
p. 050 3029 608