AJANKOHTAISTA TILAA UUTISKIRJE OTA YHTEYTTÄ

Ihmetellään kromosomeja on upouusi lastenkirja, joka avaa lapsille kehitysvammaisuuden ja kromosomipoikkeavuuksien maailmaa selkeällä ja hauskalla tavalla. Kirjassa nautiskellaan rantalomasta Kanariansaarilla ja ihmetellään siinä samalla ihmisten erilaisuutta. Kirjan päähenkilölapset, Emma ja Joonas, ovat tuttuja jo Leivotaan ihminen -kirjasta ja Ihmetellään kromosomeja toimiikin hyvänä jatkona Leivotaan ihmiselle. Kirja soveltuu keskustelun herättäjäksi kaiken ikäisille lapsille ja aivan erityisesti heille, joita aihepiiri koskettaa.

Kirja on tehty Norio-keskuksen moniammattillisessa asiantuntijaryhmässä. Mukaansatempaavan tarinan on kirjoittanut Sanna Kalmari, upean kuvituksen on luonut kuvittaja, graafinen suunnittelija Ilona Partanen ja perinnöllisyyslääketieteen asiantuntijakirjoittajana on toiminut periytyvyysneuvoja Ulla Parisaari.

Painetun kirjan voit tilata alla olevalla lomakkeella. Kirja toimitetaan sinulle postitse kahden viikon sisällä tilauksesta. Voit tilata kerrallaan enintään kolme kirjaa. Mikäli haluat tilata kirjoja enemmän, ota yhteyttä: katariina.pankka@rinnekoti.fi 
Kirjan hinta on 10 €/kpl sisältäen postikulut. Kirjan mukana toimitetaan lasku maksamista varten.

Tilauslomake: