Artikkeli

Töihin meille? Etsimme kurssi- ja vertaistoiminnan suunnittelijaa

Etsimme joukkoomme kurssi- ja vertaistoiminnan suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.-31.12.2020

Etsimme työntekijää suunnittelemaan ja toteuttamaan sopeutumisvalmennuskursseja perheille, joissa lapsella on huuli- ja/tai suulakihalkio sekä harvinaissairaiden murrosikäisten perheille. Työ sisältää myös harvinaissairaiden ja heidän läheistensä vertaistukitoiminnan suunnittelua ja toteutusta sekä mukanaoloa kurssiverkostotyössä. Kurssit järjestetään pääosin Helsingissä, vertaistapaamisia voi olla muuallakin. Työpiste sijaitsee Harvinaiskeskus Noriossa Helsingin Pitäjänmäellä. Työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä Harvinaiskeskus Norion muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kurssi- tai vastaavasta toiminnasta. Työtehtävä edellyttää hyviä organisointitaitoja, itsenäistä, aktiivista ja joustavaa työotetta sekä tietämystä kohderyhmien tarpeista. Olet työskennellyt perheiden kanssa ennenkin. Työhön sisältyy ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Harvinaiskeskus Norio on Kehitysvammaisten Tukiliiton harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin erikoistunut yksikkö. Kehitysvammaisten Tukiliitossa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 5.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Harvinaiskeskus Norion kehitysjohtaja Elina Rantanen,
elina.rantanen@tukiliitto.fi,
tai puhelimitse 3.1. ja 7.1. kello 11 – 15, p. 050 3423 279.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv 10.1.2020 mennessä Elina Rantaselle
elina.rantanen@tukiliitto.fi.

Työhaastattelut pidetään 17.1.2020 Harvinaiskeskus Noriossa, Kornetintie 8, Helsinki.

<

Lisää uutisia