Artikkeli

Harvinaiskeskus Noriossa auki suunnittelijan määräaikainen tehtävä

Työntekijän ollessa perhevapaalla haemme sijaista ajalle 1.3.- 31.8. toteuttamaan perheille ja harvinaissairaiden lasten/nuorten sisaruksille suunnattuja vertaistapaamisia.

Perhevapaan jatkuessa työsuhdetta voidaan pidentää. Työ painottuu viikonlopun pituisten tapaamisten suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Tapaamisia on 1-2 viikonloppua kuukaudessa ja ne ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta myös muualla maata. Suunnittelijan tehtävä on kokopäivätyö ja sijoittuu toimistollemme Helsinkiin tai Tampereelle. Tehtävän palkkaus on  Sosiaalialan järjestöjen TES:n vaativuusryhmä 5:n mukainen.

Työtehtävä edellyttää:

  • perhelähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta,

  • kokemusta ryhmämuotoisesta toiminnasta lasten ja/tai vanhempien kanssa,

  • pitkäaikaissairaiden tai vammaisten lasten sekä heidän perheidensä elämäntilanteen ja tarpeiden tunnistamista,

  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä

  • soveltuvaa sosiaali- /terveydenhuollon koulutusta tai pitkälle edenneitä opintoja.

  • valmiutta matkustaa ja tehdä viikonloppu- ja iltatyötä.

  Harvinaiskeskus Noriossa työskentelee kymmenen eri alan asiantuntijaa, joiden tehtävänä on tukea harvinaista sairautta sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvointia sekä tuottaa ja jakaa tietoa kaikille harvinaisista ja perinnöllisistä sairauksista kiinnostuneille. Perheille suunnattuja palvelujamme ovat erityisperhetyö ja kurssit, joita järjestämme harvinaista sairautta sairastavien nuorten perheille, halkiolasten perheille ja halkionuorille. Vertaistapaamisia järjestämme perheille, sisaruksille, nuorille, isovanhemmille ja lapsensa menettäneille. Vertaistukirekisterimme kautta voi löytää vertaistukea yli 100 harvinaiseen sairauteen. Ammattilaisille järjestämme koulutuksia ja seminaareja. Kaikille avoimia palvelujamme ovat keskustelutuki ja neuvonta perinnöllisyyteen ja arjen haasteisiin liittyvissä kysymyksissä, tietopalvelut sekä erilaiset tilaisuudet.

Lisätietoja antaa harvinaistoiminnan päällikkö Johanna Repo 21.1. klo 10-12 ja 27.1. klo 13-15, puhelin 040 776 5573. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen johanna.repo@tukiliitto.fi 31.1. mennessä.

 

<

Lisää uutisia