Artikkeli

Harvinaiskeskus Norioon haetaan uutta esihenkilöä!

Tarjoamme harvinaisista sairauksista kiinnostuneelle sosiaali- ja terveyspalvelut tuntevalle ammattilaiselle hyvän näköalapaikan harvinaisten sairauksien maailmaan ja ympärille osaavan ja monipuolisen asiantuntijatiimin.

Haemme Harvinaiskeskus Norioon dynaamisen työotteen omaavaa esihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Esihenkilö vastaa harvinaistoiminnan kokonaisuudesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja yhteistyösuhteista. Työpiste voi sijaita Helsingissä tai Tampereella.

Harvinaiskeskus Noriossa työskentelee kymmenen eri alan asiantuntijaa, joiden tehtävänä on tukea harvinaista sairautta sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvointia sekä tuottaa ja jakaa tietoa kaikille harvinaisista ja perinnöllisistä sairauksista kiinnostuneille. Perheille suunnattuja palvelujamme ovat erityisperhetyö etenevää, varhaiseen kuolemaan johtavaa sairautta sairastavien lasten perheille sekä  perhekurssit, joita järjestämme harvinaista sairautta sairastavien nuorten perheille, halkiolasten perheille ja halkionuorille. Vertaistapaamisia järjestämme perheille, sisaruksille, nuorille, isovanhemmille ja lapsensa menettäneille. Vertaistukirekisterimme kautta voi löytää vertaistukea lähes 200 harvinaiseen sairauteen. Ammattilaisille järjestämme koulutuksia ja seminaareja. Kaikille avoimia palvelujamme ovat keskustelutuki ja neuvonta perinnöllisyyteen ja arjen haasteisiin liittyvissä kysymyksissä, tietopalvelut sekä erilaiset tilaisuudet.

Työtehtävä edellyttää:

  • sosiaali- ja terveyspalveluiden ja rakenteiden tuntemusta sekä kiinnostusta harvinaistoimintaa kohtaan,
  • kokemusta järjestötoiminnan rahoituksesta, hallinnosta ja kehittämisestä,
  • tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työotetta,
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Eduksi katsomme:

  • aiemman kokemuksen esihenkilötyöstä,
  • verkostoitumisen, jolla voi edistää harvinaistoimintaa sekä
  • vaikuttamistyön ja viestinnän osaamisen.

Lisätietoja antaa kansalaistoiminnan päällikkö Lea Vaitti 17.9. klo 10–12 tai 27.9. klo 14–16, puhelin 050 5288836. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv 30.9. mennessä lea.vaitti@tukiliitto.fi

Työhaastattelut pidetään 12.10. Helsingissä Harvinaiskeskus Norion toimistolla Allergiatalossa, Paciuksenkatu 19. Henkilöarviointiin valittavien haastattelut ja tehtävät tehdään 19.10. HRS:n toimistolla Tampereella, Koskikatu 7 A.

<

Lisää uutisia