Kelan rahoittamat sopeutumisvalmennuskurssit 2015

Järjestämme Norio-keskuksessa Kelan rahoittamia sopeutumisvalmennuskursseja perheille, joissa alle kouluikäisellä, koulunsa aloittavalla tai alakouluikäisellä lapsella on esimerkiksi jokin harvinainen sairaus, Downin oireyhtymä tai CP-oireyhtymä. Tietoa kurssien sisällöistä ja tavoitteista löydät täältä.

Kelan tekemien uudistusten myötä kurssit on kohdennettu hakuvaiheessa laajemmille diagnoosiryhmille kuin ennen. Löydät vasemmasta palkista jokaisen ryhmän alta esimerkkejä niistä diagnooseista, joille kurssit ovat parhaiten soveltuvia. Esivalinnat kursseille tehdään täällä meillä ja pyrimme valitsemaan kurssille osallistujat siten, että perheet saisivat mahdollisimman hyvin vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Jos et ole varma, mille kurssille teidän perheenne kannattaisi hakeutua, ottakaa meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä!

Lisätietoja kursseista saat Norio-keskuksesta psykologi Riina Airo-Niemeltä:
riina.airo-niemi(at)rinnekoti.fi, p. 044 775 1291

Lataa ja tulosta tästä lista, josta löydät kaikki vuoden 2015 perhekurssit (.pdf)

 

RAY:n rahoittamat sopeutumisvalmennuskurssit halkiolasten perheille

Järjestämme vuonna 2015 kolme RAY:n rahoittamaa sopeutumisvalmennuskurssia perheille, joissa lapsella on huuli- ja/tai suulakihalkio. Kurssit tarjoavat perheille monipuolista tietoa ja vertaistukea. Kurssit on jaettu lapsen iän mukaan seuraavasti

23.-27.3.2015 Leikki-ikäisten lasten perheille
8.-12.6.2015 Alakouluikäisten lasten perheille
19.-23.10.2015 Vauvaikäisten lasten perheille

Katso lisätiedot, hakuohjeet ja -lomake täältä


Norio-alatunnisteen-logo.png

Kornetintie 8
00380 Helsinki

Puh. 09 8551130
Fax. 09 645 018
norio-keskus(at)rinnekoti.fi
Näytä kartalla

 

Kehitä kanssamme Norio-keskuksen sivuja

Keräämme palautetta Norio-keskuksen kotisivuista pystyäksemme kehittämään niitä käyttäjien toiveiden suuntaan. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja kysymyksiin vastataan anonyymisti. Mikäli käyt sivuilla usein ja eri tarkoitusten vuoksi, vastaa siitä näkökulmasta, joka sinulla on tällä hetkellä sivuilla vieraillessasi. Kiitos osallistumisestasi!