Perheiden sopeutumisvalmennuskurssit 2015 & 2016

Löydät kaikki loppuvuoden 2015 sekä vuoden 2016 sopeutumisvalmennuskurssit vasemmasta palkista. Tietoa kurssien sisällöistä ja tavoitteista löydät täältä. Kurssit ovat Kelan rahoittamia ja perheelle maksuttomia.

Kurssien otsikot ovat varsin laajoja. Löydät jokaisen otsikon alta esimerkkejä niistä diagnooseista, jotka on ajateltu kuuluvan kunkin otsikon alle. Nämä ovat vain esimerkkejä ja esimerkiksi hyvin harvinaisia sairauksia ei välttämättä ole mainittu. Tämä ei kuitenkaan estä kurssille hakeutumista. Esivalinnat kursseille tehdään täällä meillä ja pyrimme valitsemaan kurssille osallistujat siten, että perheet saisivat mahdollisimman hyvin vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Esivalinnassa pystymme tarvittaessa kohdentamaan kurssin tietylle diagnoosiryhmälle, mutta vertaistuki syntyy usein myös samanlaisesta elämäntilanteesta tai lapsen samanlaisesta ikä-ja kehitysvaiheesta, vaikka kurssilla olisikin lapsia eri diagnoosilla. Jos et ole varma, mille kurssille teidän perheenne kannattaisi hakeutua, ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä!

Lisätietoja kursseille hakeutumisesta saat Norio-keskuksesta kuntoutussuunnittelija Sanna Kalmarilta: sanna.kalmari(at)rinnekoti.fi,  p. 044 770 0146

Vuoden 2016 kurssien tulostettavat mainokset pdf-muodossa:

CP-oireyhtymä ja liikuntavamma

Downin oireyhtymä

Kehitysvammat, kehityshäiriöt ja monivammat

Luuston ja nivelten kehityshäiriöt

Sukukromosomipoikkeavuudet

Suoliston kehityshäiriöt

Synnynnäiset epämuodostumat

 

RAY:n rahoittamat sopeutumisvalmennuskurssit halkiolasten perheille

Järjestämme vuonna 2015 kolme RAY:n rahoittamaa sopeutumisvalmennuskurssia perheille, joissa lapsella on huuli- ja/tai suulakihalkio. Kurssit tarjoavat perheille monipuolista tietoa ja vertaistukea. Kurssit on jaettu lapsen iän mukaan seuraavasti

23.-27.3.2015 Leikki-ikäisten lasten perheille
8.-12.6.2015 Alakouluikäisten lasten perheille
19.-23.10.2015 Vauvaikäisten lasten perheille

Katso lisätiedot, hakuohjeet ja -lomake täältä


Norio-alatunnisteen-logo.png

Kornetintie 8
00380 Helsinki

Puh. 09 8551130
Fax. 09 645 018
norio-keskus(at)rinnekoti.fi
Näytä kartalla

 

Kehitä kanssamme Norio-keskuksen sivuja

Keräämme palautetta Norio-keskuksen kotisivuista pystyäksemme kehittämään niitä käyttäjien toiveiden suuntaan. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja kysymyksiin vastataan anonyymisti. Mikäli käyt sivuilla usein ja eri tarkoitusten vuoksi, vastaa siitä näkökulmasta, joka sinulla on tällä hetkellä sivuilla vieraillessasi. Kiitos osallistumisestasi!